Afdichten met luchtdichte foliesystemen is een goede oplossing.

Door de huidige problemen op de grondstoffenmarkt kan het zoeken naar een alternatieve kit of coating lastig zijn. Gelukkig heeft Castelein Sealants een breed programma afdichtingen voor luchtdicht bouwen.

De foliesystemen met zelfklevende membranen met meerdere aftrekstrips (het Easy Foil System) winnen steeds meer aan populariteit voor het afdichten van houten en betonnen gevelelementen aan de binnen en buitenzijde, rondom de kozijnen is het al een veelvoorkomende oplossing. Door het toepassen van de folie bent u verzekerd van een goede afdichting met een constante laagdikte.

Om tegemoet te komen aan de eisen van de gebruikers. Kunnen wij als producent de
eigenschappen van de folies aanpassen volgens de wensen van de gebruiker. Wenst u een soepele en
gemakkelijk werkbare folie, een folie met een hoge UV bestendigheid, een folie voor binnen- en buitentoepassing? Wij bieden een oplossing voor uw eisen, in elke mogelijke breedte en zelfs de schutfolie kunt u laten insnijden zoals u wenst.

Voordelen:
-Snelle plaatsing
-Geen kitonderhoud
-Luchtdicht getest
-Goed bestand tegen UV
-Water- en slagregendicht

Ga je voor innovatie en iets nieuws? Volg ons op #LinkedIn, binnenkort brengen wij meer nieuws over nieuwe producten en oplossingen voor brandwerendheid en prefabricage.

Na het lezen van dit artikel toch nog op zoek naar kit? Vraag bij ons team welke kitten wij momenteel vanuit voorraad kunnen leveren.

Aanvraag productinformatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan