Didier Dockier met welverdiend pensioen.

Per 1 september van dit jaar is Didier Dockier na 9 jaar Castelein Sealants met welverdiend pensioen gegaan. Didier heeft vanaf het prille begin deel uitgemaakt van het Castelein Sealants salesteam en heeft zich al die jaren met volle overgave ingezet voor de technische ondersteuning van onze klanten.

Didier kan terugblikken op een heel waardevolle carrière als Technical accountmanager. Over al werd hij met groot enthousiasme ontvangen. Hij kwam om de klanten te helpen en met zijn guitige glimlach oplossingen op maat van de klant aan te bieden. En dat maakt van hem vooral een graag geziene gast. Ook bij de collega’s. Gul, enthousiast en altijd geïnteresseerd in het wel en wee van de collega’s.

We hadden deze week schitterend weer toen we samen even stil stonden bij zijn vertrek met een leuke afscheidsborrel.

Bedankt, Didier. Wij zullen je tomeloze inzet en je positieve instelling niet snel vergeten en wensen jou en je gezin nog vele gelukkige en gezonde jaren toe.

Geniet ervan! Proost

Castelein Sealants

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan