Nieuwe collega’s bij Castelein Sealants in 2024

Het jaar 2024 is een memorabel jaar voor Castelein Sealants op het gebied van personeelsuitbreiding. Sinds begin 2024 hebben we drie nieuwe commerciële medewerkers verwelkomd, die, hoewel niet allemaal afkomstig uit de bouwsector, zeer enthousiast zijn om te leren.

Begin 2024 hebben we Yvan Stroev verwelkomd, die verantwoordelijk is voor de regio Midden-West Nederland. Yvan woont in Leiden en heeft een passie voor voetbal en schaken. Hij kijkt ernaar uit om u bij een kop koffie te ontmoeten.

Rond dezelfde tijd hebben we Manon Muûls verwelkomd. Manon beheert de regio Henegouwen, Brussel en Vlaams-Brabant. Met een diploma in neuromarketing heeft zij ervoor gekozen haar professionele carrière bij Castelein Sealants te starten. Manon verheugt zich erop om u te helpen en naar u te luisteren.

We hebben ook het genoegen gehad om Jef Maes aan te nemen. Met een achtergrond in zowel de chemische als de bouwsector brengt Jef een unieke combinatie van kennis en ervaring naar zijn rol. Hij is gepassioneerd over het vinden van de beste oplossingen voor onze klanten. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal en muurklimmen, wat hem helpt gemotiveerd en creatief te blijven in zijn werk.

Als u vragen heeft over Castelein Sealants, staan zij klaar om u te helpen.

Castelein Sealants

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan